MIJN VISIE

Met mijn ontwerpen wil ik meewerken aan een gezonde, leefbare omgeving voor mens, plant en dier. Ik wil mensen tonen dat we kunnen samenwerken met natuur in plaats van die te bestrijden. Ik beschouw elk project als een onderdeel van een groter geheel dat kan bijdragen aan de biodiversiteit en het versterken van onze verbondenheid met natuur.

Mijn voorkeur gaat uit naar levendige, natuurlijke tuinen, speelplekken en –plaatsen waarin genoten, voluit gespeeld en geoogst kan worden. Waarin je de natuur kan beleven en voelen. Met minimale verharding en begrenzing, bij voorkeur natuurlijke materialen, met vooral inheemse planten, struiken en bomen die de tuin doen zoemen, tsjirpen en ritselen.

MIJN PASSIE

Als kind trok ik al graag de natuur in op zoek naar avontuur, friemelbeesten en frivole planten. In de tuin had ik een eigen plek waar ik kon wroeten en ‘mijn eigen ding’ mocht doen. Héérlijk! Dat gevoel van verwondering, toekijken hoe de natuur beweegt en dat proberen te begrijpen, is nooit meer weggegaan.