NIEL

natuurtuin - 40m2

Achter een aantal garageboxen lag een braakliggend stukje grond. Omdat niemand anders er wat in zag, kocht Ingrid het lapje geluk. Zowel op de begane grond als vanuit haar appartement wilde ze iets om naar uit te kijken. Een natuurtuin om tot rust te komen vol geuren en kleuren waarin het wemelt en zoemt. Het grindpad in de vorm van een cirkel maakt de tuin 'oneindig'. De stoeptegels werden hergebruikt als element in het pad en insectenhuisjes. Het zicht op de paarden achteraan werd behouden. Een regenton vangt het water van de garageboxen op.

romantische tuin | NIEL

In deze kleine tuin moest er ook een trampoline passen voor de tienerdochter. Die past perfect op 1 van beide cirkels. Wanneer de trampoline niet (meer) gebruikt wordt, is dit plekje ideaal om in te richten als 2e terras met een ronde tafel.

Bert

 
  • title MECHELEN no-repeat;left top;; auto title natuurlijke tuin – 12×6 no-repeat;left top;; auto copy Tot 2 jaar geleden was dit een gebetonneerd stukje binnenstad in Mechelen. […]
  • stadstuin Antwerpen
    title ANTWERPEN no-repeat;left top;;auto title natuurlijke bedrijfstuin – 12×6 no-repeat;left top;;auto copyTot 2 jaar geleden was dit een gebetonneerd stukje binnenstad in Mechelen. Vandaag is deze […]
  • Begin 2023 werd de omgevingsvergunning voor het herinrichten van de omgeving rond het ontmoetingscentrum de 'Volle Vaart' ingediend. Het is deel van een groter totaalproject en toekomstbeeld voor het ganse binnengebied rond de 'Volle Vaart' in het centrum van Grobbendonk waarin Polo Architects het voortouw neemt. In een eerste fase wil de gemeente hier een skatepark en natuurspeeltuin realiseren. Ik mocht achter de tekentafel invulling geven aan 6400m² speelnatuur waarin het skatepark, ontwerpen door Skape, ingepast zou worden.