3 IN 1 COOKABOXI


Cookaboxi: €3500
Werktafel: €2500
BBQ-set: €45
Pizza-set: €120
incl. BTW en verzending

Personaliseer jouw Cookaboxi
Zowel de Cookaboxi-grill als de asplaat zijn beide personaliseerbaar met je eigen naam of logo.
Volwaardige, betaalbare buitenkeuken
Plaats de Cookaboxi in combinatie met de werktafel die tevens dienst doet als houtopslag. Het werkblad is gemaakt van kras- en hittebestendig dekton, te verkrijgen in verschillende kleuren en motieven, naar eigen smaak. Met voorgemonteerde wielen zet je alles neer waar je wil.
Cookaboxi,
dat is een brood/pizzaoven, barbecue en terraskachel.
Het tafelen rond een Cookaboxi-oven loopt altijd uit: het is gewoonweg genieten. Zelfs als de borden leeg zijn en de zon onder gaat, brengen enkele houtblokken het gezelschap meteen weer op temperatuur. De Cookaboxi-oven is een multitalent.
Vuurvast en zelfreinigend, de beste kwaliteit.
De Cookaboxi-oven is prima inzetbaar als barbecue, maar kan ook uitmuntende pizza's en broden bakken. Vuurvaste schotels of kookpotten vinden eveneens een plaatsje in de oven. En als de avond uitloopt, is de opkomende koelte snel verdreven door de ingebouwde open haard.
De uitgekiende isolatie en een binnenbekleding van vuurvaste chamotte, laat toe om hoge temperaturen te bereiken. Dat maakt de oven zelfreinigend, de chamotte houdt bovendien de warmte lang vast. Even opstoken tot 400 °C en een pizza is in 90 seconden gebakken. Het hout geeft een unieke smaak aan brooddeeg, pizza en ovengerechten.
Houtgestookt voor een unieke smaak
Het bovenste deel is een grote oven, voorzien van een deurtje en thermometer. De vloer is een chamotte-steen, een vuurvaste kleisoort die de warmte lang vasthoudt perfect voor broden en pizza's.
Het middelste deel is een traditionele barbecue, uitgerust met drie standen. Vlees, vis en groenten garen hier veel beter op een open gril. Grotere en dikkere stukken zijn zo sappig én krokant te bereiden. Uniek is ons handig systeem voor het omdraaien van de gegrilde stukken. Gewoon het rooster tot aan de aanslag uit de oven trekken, de stukken omdraaien en het rooster weer inschuiven. Gedaan met verschroeide of onthaarde handen!
Belgische makelij in oersterk cortenstaal
Bedacht en gemaakt in de Belgische Kempen draagt de Cookaboxi fier het Handmade In Belgium-label. De oven wordt vervaardigd uit cortenstaal, een oersterke staalsoort. Na enkele regenbuien krijgt cortenstaal een prachtig roodbruin patina. Anders dan de roestkleur doet vermoeden, is de legering net weervast: de "cor" uit de naam staat voor "corrosion resistent". De "ten" slaat op "tensile strength". Zeg dus nooit zomaar ijzer tegen cortenstaal! De corrosielaag beschermd de kern net tegen verdere aantasting en gaat op die manier jaren mee, zelfs in regen en wind.
Specificaties
 • Cookaboxi:
  Diepte: 60cm Breedte: 62cm Hoogte: 155cm en 255cm met schoorsteen Gewicht: 120 kg

  Materiaal: Zijn body is gemaakt van dubbelwandig cortenstaal, volledig geisoleerd met silca vezel. De pizzasteen is een zuivere chamotte en de grill is van hoogwaardige RVS.

  5 jaar garantie

 • Werktafel op maat: Een tafel op vuurbestendige wielen: standaard 1m lang, 60 cm diep, 83 cm hoog

  De tafel kan echter in elke afmeting op maat worden vervaardigd van 1m tot 2,50 m.

  Om een idee te geven. Een tafel van 1,5m kan ongeveer 1m³ hout opslagen.

  Materiaal: Cortenstaal / Dekton

  5 jaar garantie
 • Bijpassende is er ook een BBQ-set en pizza-set verkrijgbaar.