DUTCHTUB WOOD WELTEVREE

€6.795
incl. BTW en verzending

Bert is officieel dealer van Weltevree

Kom de Dutchtub wood zelf bekijken in onze demotuin in Nijlen. De énige plek in België waar je deze hottub met je eigen ogen kan bewonderen. Ik geef je graag persoonlijk alle tips & tricks mee.
Maak je set compleet!
Bijzettafel: €149
Asbak: €159
Schoorsteen: €689
Windschild: €249
Wintercover: €1289

Luxe wellness in je eigen tuin
Met deze houten hottub kan je 100% genieten van de buitenlucht. Het buitenbad werd oorspronkelijk ontworpen vanuit de behoefte om meer contact te maken met de natuur. Ik was meteen verkocht! Het is ongetwijfeld één van de mooiste houtgestookte hottubs die er zijn. Door haar natuurlijke uitstraling past ze in elk ontwerp, in elke tuin.
Creëer je eigen magische plek!
Zomer of winter, met de Dutchtub is het altijd de perfecte timing om volledig te relaxen met familie of vrienden. Ze is geschikt voor 4 personen en weegt amper 85 kilogram waardoor je ze neerzet waar je maar wilt. Door de bolvormige bodem is de tub ergonomisch en comfortabel. Je stookt ze zelf warm en na de inspanning kijk je vanuit het warme bad met een voldaan gevoel naar de sterren.
De unieke hottub werkt heel eenvoudig.
Een houtvuurtje verwarmt het water via een spiraal waar het water constant doorheen stroomt volgens het principe dat warm water stijgt en kouder water daalt. Wil je het nog wat warmer? Dan gooi je er nog een houtblokje op en komt er vanzelf weer wat heet water bij. Afhankelijk van de omstandigheden kost het opwarmen van een volle tub (+/- 600 liter) tot zo'n 38 graden ongeveer 2 uur en een zak brandhout.
Een duurzame binnen- en buitenkant.
De buitenkant is bekleed met Platowood afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Dat is hout dat van nature niet duurzaam is, maar door een uniek proces (= koken, drogen en bakken) veredeld wordt tot hout met een levensduur van 50 jaar! De binnenkant is gemaakt van duurzaam polyester dat bestand is tegen extreme weercondities. Daarmee kan de tub het hele jaar door buiten blijven staan.
Wie zet de gamba’s klaar?
De Dutchtub Wood wordt geleverd met de bijbehorende vuurkorf, wok en cover. De wok zorgt ervoor dat de warmte van het vuur in de spiraal blijft, maar ook voor de warme hapjes :). Om uw bad in de winter te beschermen is er ook een aparte wintercover verkrijgbaar, deze verwarmt het water sneller tijdens de koude temperaturen.
Specificaties
 • Materiaal: hoogwaardig glasvezel, Platowood Fraké en Roestvrijstaal
 • Gewicht: 85kg
 • Lengte: 170 cm
 • Breedte: 234 cm
 • Hoogte: 95 cm
 • Capaciteit: 600 l
 • Inclusief: cover, wok, korf
 • Garantie:2 jaar
 • Bijlagen: handleiding
 • Plaatsingsdienst
  De dutchtub wordt gratis geleverd en is reeds gedeeltelijk in elkaar gezet voor transport. Bij aankomst dient de dutchtub met de nodige voorzichtigheid te worden uitgepakt en moeten de laatste onderdelen (bv. spiraal) bevestigd worden. Wil je dat graag uitbesteden, dan komen we ter plaatse om de dutchtub volledig te monteren en geven we graag een woordje uitleg voor de eerste ingebruikname (= €75 + transport).
  De Dutchtub Wood is een product uit de bijzondere collectie van Weltevree. Het Nederlandse designlabel biedt prachtige meubelen en objecten voor buitengebruik die mensen (opnieuw) verbinden met de natuur.
  Meer weltevree
  Bekijk alle andere Weltevree-producten. Vrijblijvend maak ik graag een offerte op maat!