NIJLEN

Leef- en speeltuin - 253m2

Katrien, Bart en de kinderen genoten al van hun tuin, maar het mocht iets meer zijn. Een extra gezellige zitplek, meer kleur en meer speelkansen. Een donker, bossig hoekje in de tuin bleek de perfecte plek voor een organisch, overdekt terras in kastanjehout met rieten dak. Het bestaande terras, centraal in de tuin, wordt in 2021 verder aangekleed met enkele kleurrijke borders. En ook de fietsenstalling wordt ingepakt door groene klimmers. Het hoeft allemaal niet te strak en afgelikt. Heerlijk sfeervol. Een kleine paradijsje.

1 jaar na aanleg een prachtige border

Bert heeft geluisterd naar onze wensen en ze vertaald naar iets dat we niet voor mogelijk hadden gehouden. Hij heeft oog voor details die echt het verschil maken, zodat alles een mooi geheel vormt. Wij hebben nu een stukje paradijs in onze tuin waar wij (en onze gasten!) nog regelmatig van onder de indruk zijn.

Katrien & Bart

 
  • title GENT no-repeat;left top;; auto title natuurlijke bedrijfstuin – 12×6 no-repeat;left top;; auto copy Tot 2 jaar geleden was dit een gebetonneerd stukje binnenstad in Mechelen. […]
  • Hanne en Sam konden achter hun woning een voormalige paardenweide kopen en besloten niet te twijfelen. Sindsdien ziet hun leven er anders uit en brengen zij een groot deel van het jaar, samen met de kinderen, in hun tuin door. Ik mocht daar met dit ontwerp, dankbaar, mee invulling aan geven!
  • title MECHELEN no-repeat;left top;; auto title natuurlijke bedrijfstuin – 12×6 no-repeat;left top;; auto copy Tot 2 jaar geleden was dit een gebetonneerd stukje binnenstad in Mechelen. […]