NIJLEN

organische voortuin - 159m2

De voortuin van Nicole en Willy had al wat jaren op de teller staan. Een klassieke, statische voortuin met een grote buxuspartij. In 2016 sloeg de buxusmot toe en schoot er van de fraaie voortuin niet veel meer over. Tijd om het roer om te gooien. De nieuwe voortuin moest onderhoudsarm worden. De oprit en parkeerplaats moesten behouden blijven. Ook de esdoorn, miscanthus, choisya en enkele bestaande vaste planten kregen in het nieuwe ontwerp opnieuw hun plek. Vandaag straalt de voortuin weer dynamiek uit. Het huis heeft een fris jasje aangetrokken. Vanaf het vroege voorjaar tot laat in de herfst bloeit er wat. Hier zit leven in.

beplanting organische voortuin
organische voortuin | NIJLEN

Wij zijn zeer tevreden met onze onderhoudsvriendelijke tuin. Veel afwisseling van bloemen in elk seizoen en in de winter nog veel groen.

Nicole en Willy

planten organische voortuin
organische voortuin Nijlen
 
  • title MECHELEN no-repeat;left top;; auto title natuurlijke bedrijfstuin – 12×6 no-repeat;left top;; auto copy Tot 2 jaar geleden was dit een gebetonneerd stukje binnenstad in Mechelen. […]
  • Hanne en Sam konden achter hun woning een voormalige paardenweide kopen en besloten niet te twijfelen. Sindsdien ziet hun leven er anders uit en brengen zij een groot deel van het jaar, samen met de kinderen, in hun tuin door. Ik mocht daar met dit ontwerp, dankbaar, mee invulling aan geven!
  • stadstuin Antwerpen
    title ANTWERPEN no-repeat;left top;;auto title natuurlijke bedrijfstuin – 12×6 no-repeat;left top;;auto copyTot 2 jaar geleden was dit een gebetonneerd stukje binnenstad in Mechelen. Vandaag is deze […]