HABITAT TERRARIUM

€379
incl. BTW, excl. verzending

Maak van iedere boom of lantaarnpaal je eigen schommel! De Swing is een constructie die je makkelijk kunt verplaatsen en bevestigen waar je maar wilt. Haal je speelse kant naar boven, in de stad, het bos of in de tuin.
De schommel die je ophangt waar je wil
Met de Swing schommel van Weltevree creëer je op iedere plek je eigen speelplaats! Bevestig de schommel aan een willekeurige paal of boom en bekijk de omgeving eens vanaf een andere hoogte. De schommel bestaat uit twee onderdelen: een stalen driehoek met spanbanden en een schommel met twee touwen. De spanbanden waarmee de Swing wordt bevestigd zijn geschikt voor bomen met een diameter tot twee meter. De schommel heeft een maximaal draagvermogen van 100 kg.
Thuis voluit spelen
Herinner jij je nog hoe jij als kind buiten speelde? Zonder zorgen in de bomen klimmen, in de plassen springen, kampen bouwen en uren rondzwerven. Voor velen van jullie was dit gewoon jullie kindertijd. Tijden zijn veranderd, dit vraagt voor veel ouders en grootouders extra aandacht om buitenspelen de plek te geven die het verdient. Maak van je tuin een plek die kinderen uitnodigt om naar buiten te gaan.
Specificaties
Afmetingen: 120 x 15 x 17 cm
Minimumhoogte: 150 cm
Lengte spanbanden: 260 cm

Gewicht: 10 kg
Materiaal: Gecoat staal en verduurzaamd hout van Platowood
ANDERE SPEEL- EN SFEERMAKERS

square3

dutchtub wood | €6495

square6

minivijver in tobbe | €125

weltevree-bended-series-outdoor-dining-and-cooking-spring_1920x1920

bended series | vanaf €225

Wheelbench

wheelbench | €695