SERPENTINE (buitendouche)

€290
incl. BTW en verzending

Een blikvanger in elke tuin!
De sierlijke, minimalistische, gebogen Weltevree buitendouche is een echte blikvanger. De Serpentine, ontworpen door Tom de Vrieze, is gemaakt van roestvrij staal en weegt maar 5kg. De buitendouche is daardoor makkelijk te verplaatsen naar waar jij wilt. Sluit de Serpentine aan op een reguliere tuinslang en geniet van fijne opfrismomenten op warme zomerdagen in de tuin of op de camping.
Comfortabel sproeipatroon
De douchekop van de Serpentine heeft een uniek ontwerp. Vanaf de buitenkant lijkt het een eenvoudige rechtlijnige buis, maar de waterstraal wordt aan de binnenkant gevormd tot smallere stralen. De douchekop verspreidt de waterstraal tot een vertrouwde en comfortabele douchestraal.
Aansluiting tuinslang
Nadat de Serpentine in elkaar is gezet, hoeft u hem alleen nog maar op een tuinslang aan te sluiten en hij is klaar voor gebruik. Geen gedoe met drukpompen. Aan de onderkant van de douche zit een aansluitdeel voor een gemakkelijke aansluiting.
Minimalistische vormen
De gebogen onderkant van de Serpentine zorgt voor een stevige standaard. Wanneer hij op een vlakke ondergrond wordt geplaatst, blijft hij op zijn plaats staan.
Specificaties
Lengte: 930 mm Breedte: 930 mm Hoogte: 2150 mm Gewicht: 5 kg
Materiaal: Roestvast Staal
Geschikt voor buiten