OUTDOOROVEN

€795
incl. BTW en verzending

Een blikvanger in elke tuin!
Verrijk je tuin of terras met de outdooroven. Van afbakbroodjes bij het ontbijt tot pizza of spareribs bij het diner: de outdooroven is een echte alleskunner en bevat een buitenhaard, oven en barbecuegrill in één. Zo geniet je het hele jaar door van avontuurlijke maaltijden in de buitenlucht. Zomers met een cocktail en ’s winters een warme chocomel.
Allround warmtebron
In het onderste open compartiment wordt het houtvuur opgestookt. Daarboven zit een vak met afsluitbare klep, waarin je kunt bakken. De bovenkant van de oven is plat en warm genoeg om op te koken. De buitenoven bereikt gemakkelijk temperaturen tot 350 graden en is uit te breiden met diverse accessoires. De oven is gemaakt van 3mm dik Cortenstaal van hoge kwaliteit en gaat minstens 10 jaar mee. De outdooroven wordt geleverd inclusief pizzasteen, grilrooster en 1 meter kachelpijp.
Houtgestookt
Het vuur kan zowel gebruikt worden voor de warmte en gezelligheid, als voor koken, grillen en bakken. Het vuur moet circa 30 minuten branden, voordat de oven en pizzasteen klaar zijn voor gebruik. De Outdooroven heeft een dubbele wand. Daartussen wordt de rook weggeleid van het vuur, langs de oven en door de schoorsteen. Door deze constructie wordt er minder rook uitgestoten door de opening van de haard en komt het eten in het ovendeel niet in aanraking met de rook. Hulp nodig bij het vuur opstoken? Lees hier hoe je dat doet.
Specificaties
 • Materiaal: Cortenstaal

 • Lengte: 440 mm Breedte: 440 mm Hoogte: 1900 mm Gewicht: 58 kg Garantie periode: 12 maanden Materiaal: 3mm Cortenstaal Stookruimte: 30x33cm

  weltevree-outdooroven
  Meer cortenstaal?
  Plantenbakken, waterschalen, muren, sokkels, panelen, brievenbussen, trappen, kantopsluitingen, keerwanden, accessoires en tuinmeubilair. Wij vervaardigen alles op maat. Vrijblijvend maak ik graag een offerte.
  ANDERE SPEEL- EN SFEERMAKERS

  square3

  dutchtub wood | €6.795

  square6

  minivijvert in tobbe | €125

  square5

  vogelvoederhuisje | €14

  Wheelbench

  wheelbench | €695