SWING DUO SCHOMMEL

€2995
incl. BTW en verzending

Herinner jij je nog hoe jij als kind buiten speelde? Zonder zorgen in de bomen klimmen, in de plassen springen, kampen bouwen en uren rondzwerven. Geef buiten spelen de plek die het verdient. Maak van je tuin een plaats die kinderen uitnodigt om naar buiten te gaan.
Nooit te oud om te schommelen
De Duo Swing is serieus groot: met een hoogte van iets meer dan 3 meter, een breedte van 4,75 meter en een diepte van bijna 2 meter is hij groot genoeg voor iedereen om op te schommelen. Het maximale gewicht voor elke schommelplank is 100 kg. Geen excuus dus om samen met je kinderen heen en weer te zwieren. De Duo Swing is het oudere broertje van de Tree Swing.
Een stoer designontwerp
De schommel is gemaakt van sterk aluminium en is afgewerkt in een gepoedercoate warmgele kleur. De houten zittingen zijn mooi afgerond. Hoewel de schommel goed staat in een buitenruimte, kan de Duo Swing ook binnenshuis gebruikt worden! Plaats de schommel in een grote kantooromgeving en bied ruimte voor een informele vergadering.
Ingebouwde verlichting
Optionele ingebouwde tuinverlichting geeft een extra dimensie aan de Duo Swing. Ze maken van de schommel een echte aanwinst voor je tuin. De lampjes schijnen over de houten schommelset en verlichten de hele grond eronder, waardoor een groots effect ontstaat.


Specificaties
Afmetingen:
(b)489 x (d)202 x (h)315cm

Gewicht: 110 kilogram
Materiaal: Geel gecoat staal en verduurzaamd hout van Platowood
Extraatje:
Ingebouwde verlichting
Er is ook een variant beschikbaar zonder verlichting